Missie & Visie

Missie

Het bieden en creëren van professionele oplossingen op het gebied van standbouw, interieurbouw, decorbouw en promotions. Klantgericht en altijd met de hoogst mogelijke kwaliteit door middel van verschillende materialen, originele-,creatieve-,innovatieve- en spraakmakende ontwerpen.

Visie

R Promotions streeft ernaar om uit te groeien tot een groot bedrijf binnen de standbouw en interieurbouw branche, maar daarnaast ook binnen de promotie branche. In de toekomst hopen wij zowel kleine als grote klanten van dienst te kunnen zijn met unieke en kwalitatief goede producten.

 

Wij streven ernaar om zowel voor de grotere als voor de kleinere bedrijven veel werkzaamheden te kunnen uitvoeren gedurende het hele jaar. R Promotions biedt een totaal pakket aan diensten aan, aan de opdrachtgevers. Van de beginfase van een project tot het afleveren van het product of dienst.

 

Daarbij zal communicatie ook een grote rol spelen. Er is in ons bedrijf altijd ruimte voor aanpassingen en/of toevoegingen en wij streven er dan ook naar om een product af te leveren dat volledig aan uw wensen zal voldoen.

 

In de toekomst zien wij het bedrijf als een bedrijf dat een groei heeft doorgemaakt op vele verschillende markten. Zo zal R Promotions er in de toekomst ook alles aan doen om binnen de interieurbouw branche een goede naamsbekendheid te behalen. Maar zeker ook een bedrijf dat inmiddels een goede naam heeft opgebouwd binnen de standbouw branche en de promotie branche.

 

Wij hopen dat we in de toekomst nog steeds voor vele opdrachtgevers werkzaam zullen zijn en dat we inmiddels een goede naam opgebouwd zullen hebben. Daarnaast hopen wij dat R Promotions op veel van de grote Dance evenementen en festivals in Nederland terug te vinden zal zijn. En dat u ons terug zal zien op vele beurzen en evenementen binnen Europa.

 

Discriminatiebeleid R Promotions B.V.

R Promotions B.V. wijst iedere vorm van discriminatie af. Ons discriminatiebeleid kunt u opvragen via info@rpromotions.nl.