Historie

De oprichter van R Promotions, Ramon Rhijnen, is na het afronden van zijn opleiding begonnen als manager van Get Sampled BV. Get Sampled BV was een bedrijf gespecialiseerd in fieldmarketing en dat in opdracht werkte voor vele bekende opdrachtgevers zoals: “Pepsi Cola, Gatorade Sportsdrinks, Smiths Foodgroup, Q-Dance, ID&T, British American Tobacco, Vrumona & Maxxium.“Tijdens zijn werkzaamheden voor het bedrijf heeft Ramon Rhijnen veel kennis en ervaring opgedaan in het bedrijfsleven.


Na 3 jaar als manager van Get Sampled BV gewerkt te hebben, kreeg Ramon Rhijnen in 2005 van zijn toenmalige werkgever de kans aangeboden om de zaak over te nemen. Deze kans heeft hij met beide handen aangepakt en zo begon Ramon aan een nieuwe uitdaging. Echter wilde hij wel een nieuwe frisse start maken met het bedrijf. Zo kreeg het bedrijf een andere bedrijfsnaam met daarbij een eigen identiteit. Er werd een bedrijfsnaam ontwikkeld die aansloot bij de persoonlijke missie en visie van Ramon Rhijnen.

Daarmee werd op 1 januari 2006

R Promotions opgericht.

R Promotions is inmiddels doorgegroeid tot een middelgrote speler binnen de markt. Het bedrijf is in staat haar diensten binnen een brede basis te faciliteren naar onze opdrachtgevers.

 

Het bedrijf is ooit begonnen met het uitdelen van blikjes en ander sampling materiaal op straat en op evenementen en biedt nu een uitgebreid assortiment aan producten en diensten aan. R Promotions biedt onder andere aan: standbouw van A tot Z geregeld, het verzorgen van interieur en decorbouw, merchandise verkoop op de grootste dance-events van Nederland en de rest van Europa, promotie werk met representatieve dames voor events. Zo is R Promotions inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met vele verschillende werkzaamheden en specialiteiten.

 

Binnen het bedrijf wordt er altijd gestreefd naar een zo goed mogelijke relatie met de klanten. Dit staat dan ook hoog bij ons in het vaandel. En samen met al onze personeelsleden proberen wij kwalitatief goede producten en diensten aan te bieden die volledig aansluiten op de wensen van de opdrachtgever.

Daarnaast levert R Promotions niet alleen producten af met een hoge kwaliteit, maar streven wij er ook naar om uw producten zo uniek mogelijk te maken, door deze op een creatieve wijze te ontwikkelen.